Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online

- en menskopp av gangen

Bli med på reisen vår - invester i MonthlyCup

Nyheter i korte trekk

– Vi har utviklet et nytt produkt for inkontinens, en sykdom som rammer annenhver kvinne på et eller annet tidspunkt i livet. Patentsøknaden for det nye produktet ble sendt inn i går og vi forventer lansering av Inconti 2023.

– Arbeidet med å lage tøybind og mensstruse har startet. Sammen med to hallandske firmaer lager vi mensstruser med en vri. Lansering er planlagt i 2022.

– Beslutningen om å gå mot en børsnotering i fremtiden er tatt. Utviklingen med likestilling går for sakte og vi trenger flere rollemodeller for at kvinner skal våge å rykke opp i disse stillingene. Som et selskap majoritetseid av kvinner, med kvinnelig administrerende direktør og viseadministrerende direktør og som jobber med kvinnehelse, føles det som et riktig skritt å starte arbeidet mot en børsnotering.

Vi har spart verden for 57 000 000 engangsbeskyttelse, hjulpet 11 000 jenter i utviklingsland med å fortsette på skolen, har over 1700 forhandlere i 15 land, med den store kjeden Lindex sist.Bli med på vår reise og bli partner i MonthlyCup. For å lese mer - last ned notatet vårt.

Etter at aksjene er registrert hos det svenske bolagsverket, vil du bli tildelt en unik rabattkode som gir deg 20 % rabatt på alle produkter fra våre nettsider i et helt år .

En investering i MonthlyCup dekkes (på forespørsel fra deg) av investorfradrag . Gi din støtte til kvinnelige gründere og invester i MonthlyCup i dag! Det er raskt og enkelt, og vi er her for å svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

MonthluCup Partners AB (publ) - en reise som nettopp begynt.

For oss har det alltid handlet om mer enn
kun menskopper.Vi ønsker å gi millioner av menstruerende mennesker sjansen til et bedre liv og muligheten til å bygge videre på et virkelig bærekraftig selskap. Vi tilbyr bedre økonomi, omsorg for miljø og helse gjennom et produkt som er så overlegent at det er ustoppelig!

Visste du at:


  • En menstruasjonskopp koster 299 SEK og varer i 5 år - tradisjonell menstruasjonsbeskyttelse i samme periode ville ha kostet ca SEK 3000.

  • En gjennomsnittlig kvinne har menstruasjon i omtrent 2500 dager av livet. I løpet av denne tiden bruker hun i gjennomsnitt 12 000 bind og tamponger, eller 7 menstruasjonskopper.

  • Reduserer CO2-utslipp for menstruasjonsbeskyttelse per person fra 8 kg til så lave nivåer at det ikke er målbart.

  • Menskopper tilbyr markedets mest miljøbevisste alternativer. Bandasjer og tamponger inneholder ofte bomull og ifølge WWF går det med opptil 29.000 liter vann for å produsere 1 kilo bomull. Ikke nok med det, de tradisjonelle menstruasjonsputene forårsaker anslagsvis 3750 tonn søppel per år, bare i Sverige. For ikke å snakke om de absurde mengdene plast som engangsbeskyttelsen inneholder.

  • Mange kvinner som bruker tradisjonelle menstruasjonsbind er begrenset fra å gjøre hva de vil - når de vil. Med menskopp kan du bade, trene, sove og gå på toalettet uten å måtte tenke på mensbeskyttelse.

Invester i bærekraft – på ekte!

Markedet vokser hver dag og når vi nå velger å gå inn i et nytt forretningsområde øker mulighetene ytterligere. Vi ser et stort potensiale for eksponentiell vekst ettersom kategorien bærekraftig menstruasjonsbeskyttelse bare øker og MonthlyCup er i forkant av produksjonen i Sverige.

Nå har DU sjansen til å bli med!

Ved å investere i kvinnehelse bidrar du til en mer bærekraftig verden hvor jenter og kvinner er likeverdige og frie. Vi ønsker å vokse og samtidig gjøre kvinnehelse til en prioritet for alle. Du kan gjøre en forskjell.

MonthlyCup har i dag sentrale avtaler med ICA og Coop, Lindex i både Sverige og Norge og Life Norway. Vi er også tilgjengelig på ulike øko- og helsebutikker rundt om i Europa, hovedsakelig på nett. Totalt har vi over 1700 forhandlere i 15 land. Planen vår er å fortsette å vokse og bli et av verdens største selskaper innen gjenbrukbar menstruasjonsbeskyttelse. Til tross for et tøft koronaår ser vi flere og flere interessante aktører som er forberedt på å ta bærekraftige valg for seg selv og sine kunder. Gjenbrukbare menstruasjonsbind blir også stadig mer ettertraktet, i alle aldersgrupper, men spesielt den yngre generasjonen.

Selskapet lanserte menstruasjonskoppene i 2015 og hadde konstant vekst frem til pandemien. Etter et skikkelig fall under pandemien har vi nå igjen vendt oss mot lysere tall.

Stå på og bli en del av alt det fantastiske vi har foran oss!

Bli med oss og forbedre verden - invester i dag!

Abonner på din andel i dag – tegnevinduet er kun åpent mellom 4. desember 2021 og 8. mai 2022. Hvis du har spørsmål, kan du lese vår FAQ (knapp under), memorandumet med detaljerte vilkår (knapp over for film) eller kontakt oss direkte på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200-125 065.

Hjertelig velkommen som partner i MonthlyCup Partners AB (publ)

Sammen har vi spart verden på 72232396 bind og tamponger

I Norge bruker kvinner ca. 12 000 tamponger eller bind i livet - eller SYV menskopper.
Det gjør en stor forskjell for verdens avfall!

Les om våres arbeid og prosjekt i utviklende land

Project

Møt Team MonthlyCup

Team MonthlyCup