Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online


Notatet inneholder detaljert informasjon
om Monthly of Sweden, investeringen og dens vilkår. Aksjene handles på nettsiden vår, og ikke via din bank eller annen portal.

Bli med på reisen vår - invester i MonthlyCup

Nyheter i korte trekk
Velkommen til den spennende reisen mot å bli et av de ledende globale selskapene innen kvinnehelse! Vi streber etter å erobre markedet, og derfor utvider vi tilbudet vårt ved å transformere oss til et fullverdig MedTech-selskap og endre navn til Monthly of Sweden.

Vi er stolte av å presentere vår siste innovasjon, et banebrytende produkt for inkontinens. Denne tilstanden påvirker annenhver kvinne på et tidspunkt i livet hennes, spesielt etter graviditet. Vi jobber nå intenst med å sikre de nødvendige medisinske teknologisertifiseringene, og vi forventer en spektakulær lansering i 2025.

Vår lidenskap for innovasjon stopper ikke der. Vi har også startet utviklingen av tøyputer og menstruasjonsroser. Gjennom en eksklusiv lisensavtale med det fremtredende svenske selskapet HealthTextiles vil vi bruke det revolusjonerende materialet Tortex, som gir menstruasjonstrusene våre en naturlig antibakteriell effekt. I motsetning til mange andre produsenter, som bruker sølvbelegg, tar vi et stort skritt fremover for å skape produkter som er enda mer hygieniske og trygge for kvinner.

Vi har også tatt en beslutning som vil ta oss til nye høyder og sikte på en fremtidig børsnotering. Som et majoritetseid selskap av kvinner, med en kvinnelig administrerende direktør og viseadministrerende direktør og fokus på kvinners helse, føler vi det er det perfekte skrittet for oss å bli rollemodeller og inspirere flere kvinner til å ta lederstillinger. Vi er fast bestemt på å åpne opp nye muligheter ved å starte vår reise mot aksjemarkedet.

Vi er stolte over å ha bidratt til å redde planeten ved å eliminere 75 000 000 engangsmenstruasjonsbind og hjelpe over 17 000 jenter i utviklingsland. Våre produkter er nå tilgjengelige i over 1700 butikker i 15 land, primært gjennom sentrale avtaler med anerkjente forhandlere som Coop og Lindex i Sverige og Norge.

I løpet av april og mai økte vi salget med 290 % sammenlignet med samme måneder i fjor. Totalt har vi økt salget med over 50 % sammenlignet med forrige forretningsår.

Når aksjene dine er registrert hos det svenske Bolagsverket, vil du bli tildelt en unik rabattkode som gir deg hele 20 % rabatt på alle våre produkter på våre nettsider i et helt år. Det er vår måte å vise vår takknemlighet og gi deg privilegiet av å nyte våre kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Investeringsmuligheten er hos MonthlyCup Partners AB (publ), som igjen investerer i morselskapet Monthly of Sweden AB. På din forespørsel kan investeringen din i Monthly of Sweden dekkes av investorfradrag. Støtt kvinnelige gründere og invester i Monthly of Sweden!

MonthluCup Partners AB (publ) - en reise som nettopp begynt.

For oss har det alltid handlet om mer enn
bare menskopper.Vi ønsker å gi millioner av kvinner sjansen til et bedre liv og muligheten til å bygge videre på et virkelig bærekraftig selskap. Vi tilbyr bedre økonomi, hensyn til miljøet og helse gjennom produkter som er så overlegne at de er ustoppelige!

Kjappe fakta:


  • Annenhver kvinne lider av inkontinens på et tidspunkt – mest etter graviditet – les mer om vårt initiativ Inconti i notatet høyere opp på siden.

  • Menstruasjonsmarkedet er spådd å nå $280 millioner innen 2026 – vi utvikler Monthly Wear, les mer i notatet ovenfor.

  • Omtrent 20 % av målgruppen i Sverige bruker i dag menstruasjonskopp.

  • Over 92 % av de som har prøvd menskopper går ikke tilbake til engangsbeskyttelse.

  • En menskopp reduserer Co2-utslippet for menstruasjonsbeskyttelse per person fra 8 kg til så lave nivåer at det ikke er målbart.

  • Mange kvinner som bruker tradisjonell menstruasjonsbeskyttelse er begrenset fra å gjøre hva de vil – når de vil. Med menskopp kan du bade, trene, sove og gå på toalettet uten å måtte tenke på mensbeskyttelse.

Invester i bærekraft – på ekte!

Markedet vokser hver dag og når vi nå velger å gå inn i et nytt forretningsområde øker mulighetene ytterligere. Vi ser et stort potensiale for eksponentiell vekst ettersom kategorien bærekraftig menstruasjonsbeskyttelse bare øker og MonthlyCup er i forkant av produksjonen i Sverige.

Nå har DU sjansen til å bli med!

Ved å investere i kvinnehelse bidrar du til en mer bærekraftig verden hvor jenter og kvinner er likeverdige og frie. Vi ønsker å vokse og samtidig gjøre kvinnehelse til en prioritet for alle. Du kan gjøre en forskjell.

MonthlyCup har i dag sentrale avtaler med ICA og Coop, Lindex i både Sverige og Norge og Life Norway. Vi er også tilgjengelig på ulike øko- og helsebutikker rundt om i Europa, hovedsakelig på nett. Totalt har vi over 1700 forhandlere i 15 land. Planen vår er å fortsette å vokse og bli et av verdens største selskaper innen gjenbrukbar menstruasjonsbeskyttelse. Til tross for et tøft koronaår ser vi flere og flere interessante aktører som er forberedt på å ta bærekraftige valg for seg selv og sine kunder. Gjenbrukbare menstruasjonsbind blir også stadig mer ettertraktet, i alle aldersgrupper, men spesielt den yngre generasjonen.

Selskapet lanserte menstruasjonskoppene i 2015 og hadde konstant vekst frem til pandemien. Etter et skikkelig fall under pandemien har vi nå igjen vendt oss mot lysere tall.

Stå på og bli en del av alt det fantastiske vi har foran oss!

Bli med oss og forbedre verden - invester i dag!

Abonner på din andel i dag - abonnementsvinduet er kun åpent mellom 18. juni 2024 til og med 30. november 2024. Hvis du har spørsmål, kan du lese vår FAQ (knappen nedenfor), memorandumet med detaljerte betingelser (knappen øverst på denne siden) eller kontakt oss direkte på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200-125 065.

Hjertelig velkommen som partner i MonthlyCup Partners AB (publ)

Sammen har vi spart verden på 91023551 bind og tamponger

I gjennomsnitt bruker du 12 000 tamponger og bind i løpet av livet – eller SYV menstruasjonskopper.
Det utgjør en enorm forskjell for verdens søppel!

Les om våres arbeid og prosjekt i utviklende land

Project

Møt Team MonthlyCup

Team MonthlyCup