Choose another country or territory to see the content that is available where you are and shop online

Vi forbedrer verden

- en menskopp av gangen

Investeringen er nå stengt

Velkommen til å investere i MonthlyCup

Nyhet:
Vi lanseres snart i en stor kjede i Sverige og Norge. Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, så ta sjansen på å være en del av denne reisen som også vil gi mye godt for kvinner i utviklingsland!

Vi har til nå reddet verden på 46 000 000 engangsprodukter, hjulpet 10 000 jenter i utviklingsland å bli på skolen, har over 1 500 forhandlere i 15 land, og har nylig fått forhandlere i USA og Australia. De siste månedene har vi også gjort to store produktlanseringer, og nå ønsker vi å fortsette å ta oss inn i det internasjonale markedet. Bli med på reisen vår og bli en partner i MonthlyCup. For å lese mer - last ned memorandumet høyere opp på siden.

Som en investor får du tilgang til vår unike investorportal med gode rabatter, nyheter og tilbud. Til en begynnelse vil du bli tildelt en unik rabattkode som vil gje deg og alle dine venner 20% rabatt på alle produkter online. For hver 5. enhet du kjøper, donerer vi også en kopp til en kvinne som virkelig trenger det! Sammen utgjør vi en forskjell.

En investering i MonthlyCup dekker (på deres forespørsel) av et investorfradrag. Gi din støtte til kvinnlige gründere og invester i MonthlyCup i dag! Det er veldig enkelt og går veldig raskt, men trenger du hjelp er vi her for å svare på eventuelle spørsmål.

MonthluCup Partners AB (publ) - en reise som nettopp begynt.

For oss har det altid handlet om mer enn bare menskoppar.Menskopp er den beste oppfinnelsen siden hjulet hvis du spør oss. Nå vil vi gi deg sjansen at bli en del av noe større – en sjans at gjøre en innsats for miljøet, helsen og økonomien!
Visste du at:


  • En menskopp koster 299 kronor och holder opptil 5 år - sammenligne det med vad tradisjonelle mensskydd koster

  • Menstruerande bruker i snitt 12 000 bind/tamponger eller 7 menskopper.

  • Minsker Co2 utslipp gjeldende mensskydd per person fra 8 kg til så lave nivåer at det ikke en gang er målbart.

  • Engangssprodukter estimeres til å utgjøre 3 750 ton söppel per år, kun i Sverige.

  • En bind inneholder like mye plast som 4 plastposer ifølge den britiske miljøorganisasjonen City to Sea.  • På topp 5-listen over hva som blir skylt opp på strendene i Europa er det plast fra engangsprodukter.Gode muligheter for en god avkastning

Menskoppmarkedet øker for hvert år og tar stadig markedsandeler fra tradisjonelle menstruasjonsbeskyttelser.

Idag kan du hitta våra produkter över hela Sverige!

Vi har sentral avtale med på tre av sveriges STØRSTE dagligvarekjeder; ICA, Coop och CityGross men dere finner oss også på Gekås, ekobutikker, hälsokostbutiker samt ett stort antal nettbutikker slik som Apotea, Happy Green, Jordklok, Meds, Apohem, Lyko, medvetna.se mfl. Totalt har vi over 1500 forhandlere i 15 länder. Planen vår er å fortsette å vokse og bli et av verdens største menskoppselskap. Vi er markedsleder i Sverige og har bare tatt rundt 6 % av markedet og sikter mot den samme dominansen i Norge, hvor vi også har et sentral avtal med helsekostkjeden Life.

Når vi startet i 2014, solgte vi 1 000 menskopper sammenlignet med mer enn 50 000 menskoppar i 2019 og vi har all grunn til å tro at denne trenden holder i seg.
Vi regner med å tilbakebetale investeringen over en fem-års plan.

Bli med å forbedre verden - investere idag!

Tegne din avtale idag - vinduet for tegning av aksjer er kun åpent mellom 1. oktober 2020 og 28. februar 2021. Har du noen spørsmål kan du lese vår FAQ, memorandumet kan du laste ned og inneholder detaljerte vilkår eller ta kontakt med oss direkte på partners@monthlycup.com eller på telefon 0200 - 125 065

Velkommen som deleier i MonthlyCup partners AB (publ)

Sammen har vi spart verden på 56813637 bind og tamponger

I Norge bruker kvinner ca. 12 000 tamponger eller bind i livet - eller SYV menskopper.
Det gjør en stor forskjell for verdens avfall!

Les om våres arbeid og prosjekt i utviklende land

Project

Møt Team MonthlyCup

Team MonthlyCup