Click here to view the page in English

SPØRSMÅL? RING +46-735-029818

SPØRSMÅL? RING +46-735-029818
Menskopp.no Logo
Om menskopp-Fly
Om menskopp-Fly
Om menskopp-Fly
Om menskopp-Fly
Om menskopp-Fly

Om menskopp

Om menskopp-Fly

Om menskopp

Frem til nå har vi spart verden for 15179671 antall bind og tamponger

Om Menskopp

Menskopp er en svært finurlig mensbeskyttelse. Det er en liten kopp lagd av silikon godkjent for medisinsk bruk som samler opp menstruasjonsblodet i stedet for å absorbere det som en tampong. Dette gjør at den ikke påvirker og tørker ut slimhinnene i underlivet, i motsetning til tradisjonell mensbeskyttelse.
Koppen kan sitte i inntil 12 timer. Deretter tar man den ut og tømmer den i toalettet eller dusjen og vasker den med parfymefri, pH-nøytral såpe, så er den klar til bruk igjen.

En annen fantastisk ting med menskopp er at det går an å bade med den. Den tetter helt, slik at menstruasjonsblodet blir i koppen og vannet stenges ute. Du behøver ikke gå og tømme den selv om du har badet. Man får friheten tilbake! Gjør hva du vil, når du vil. Ikke tenk på at du har mens.

Den er veldig snill mot lommeboka, den holder i flere år og du trenger bare ÉN.

Fra et miljøsynspunkt er menskoppen en fantastisk oppfinnelse. En kvinne bruker i gjennomsnitt 12 000 tamponger og bind i sin levetid, eller ca. SJU menskopper. Det utgjør en enorm forskjell for søppelberget!

Vår menskopp, MonthlyCup, er den første menskoppen som er produsert i Sverige, noe som innebærer at det har vært ordentlige arbeidsvilkår hele veien.

Få friheten tilbake, du også!

MenstrualCup - MonthlyCup

Historie

Den første fabrikkproduserte menskoppen var av gummi og ble produsert i USA på slutten av 1930-tallet. Produksjonen gikk i stå ettersom gummimangelen var betydelig under andre verdenskrig. Koppen var hard, og kan derfor ha vært vanskelig å bruke. Det at brukeren var nødt til å berøre skjeden med fingrene kan også ha vært en medvirkende faktor til at menskoppen ikke oppnådde samme popularitet som tampongen med innføringshylse, som også kom i produksjon på 1930-tallet. Dessuten hadde den ikke samme høye antall brukere som bind, som allerede var i bruk før disse to.

Helt siden dengang har det vært produsert både engangs- og gjenbruksmenskopper på ulike steder i verden, men de har aldri slått helt an i Norge, der den er blitt solgt i f.eks. helsekostbutikker. Først på begynnelsen av 2000-tallet ble menskopper noe mer vanlig også i Norge, noe som muligens kan skyldes økt Internett-bruk og muligheten til å handle via nettet.

Bestill din menskopp nå!

Du betaler enkelt via

Personlig informasjon & informasjonskapsler| Salgsvilkår| Om oss

Copyright © MonthlyCup® AB
Made within Sweden


Copyright © MonthlyCup® AB

Made within Sweden